Ostamme

Ostamme isommat erät rankaa, kokopuuta, hakkuutähteitä ja kantoa. Ostoalueemme n. 60 km säteellä kaikista terminaaleista, Kestilä ja 8-tien Lumijoen terminaali, kannattaa tarjota myös kauempaa.

Ostoerä

Ostoerän minimikoko on n. 20 m³ 8-tien ja Kestilän terminaaliin. Ostoerän tulisi olla joko tuoretta tai yhden kesän kuivaa.

Terminaaliin toimitus

Terminaaliin voi toimittaa veloituksetta risut, kannot, pihapuut, pois lukien kierrätyspuut. Tärkeää on toimia alueella opasteiden ja henkilökunnan ohjeiden mukaan. Alueelle ei saa tuoda muuta jätettä. Voit myös tilata kohtuuhintaisen kuljetuksen kohteeseesi.

Laadukasta toimintaa

Tarjoamme terminaalissamme alan toimijoille kaikki siihen liittyvät palvelut taikka osan niistä sopimuksen mukaan. Alueelta voi myös vuokrata tilaa toimintoihinsa halutulla toimintamallilla ja palvelulla. Olemme kehittäneet terminaalitoimintaa liki 10 vuotta ja takaamme tuotannolle tavoitteiden mukaisen energiatason ja laadun.

Myynti

Terminaalista voi ostaa peräkärrykuormina puhdasta kalkittua metsämultaa taikka tilata toimitettuna isommat määrät. Laatuhaketta myymme joko irtotavarana terminaalista tai toimitettuna, sopimuksen mukaan.

Kestilä

Kestilän terminaalissa ei ole päivystystä ja sinne toimitukset sopimuksen mukaan.

Kestilän terminaali

8-tien terminaali